Vårt koncept

Elever som äter bra mat mår och presterar bättre i skolan, det vill vara med och bidra till. Men det är inte bara maten som är viktig, även restaurangmiljön och mottagandet av gästerna spelar roll för trivsel och trygghet som också är viktiga delar för att kunna orka hålla fokus en hel dag i skolan.

Vår mat

Våga vägra halvfabrikat!

Varje dag serverar vi två rätter varav ett grönt alternativ tillsammans med ett stort salladsbord och nybakat surdegsbröd.

Att bra mat ska lagas från grunden är en självklarhet. Vi bakar vårt eget surdegsbröd kokar våra egna fonder, rullar våra egna köttbullar och panerar egna fiskpinnar för att nämna några exempel.

Allt kött kommer från gårdar med god djurhållning och vi väljer våra leverantörer med omsorg för att hitta produkter av hög kvalitet. Detta för att säkerställa att barnen får i sig så rena råvaror som möjligt utan onödiga biprodukter, E-nummer och smakförstärkare.

Med hög kvalité på produkterna tillsammans med en stor kunskap och passion för matlagning, skapar vi matglädje för våra barn.

Vår allergikost håller lika hög kvalité och är näringsberäknad som den övriga maten.

För oss är det viktigt att alla barn får nyttig och god mat vare sig de behöver specialkost eller inte.

Våra kockar är utbildade i allergikost.

För oss är ett nära samarbete med skola, förskola och föräldrar viktigt för att allt ska bli så bra som möjligt för just ditt barn.

Vid frågor och mer information är du alltid välkommen att kontakta vår egna dietist.

Vi följer Närings nationella rekommendationer för specialkost och anpassade måltider i förskola och skola

Vår restaurangmiljö

En trevlig restaurangmiljö skapar ökad aptit.
Restaurangmiljön påverkar ofta hur maten smakar. En miljö där barnen trivs skapar både trivsel och ökad aptit. Vi vill att alla ska känna sig trygga och välkomna.

I våra restauranger hittar ni alltid:
En menytavla med veckans menyInformation om dagens rätter
Gröna växter
Rumsavdelare i större lokaler
Pedagogisk vägvisare
Löpande information om hållbarhet

Vår personal

Våra ambassadörer

Att få jobba med skolmat är fantastiskt! Vi jobbar med skolmat för att det är vår passion. Vi vill vara en naturlig del av skolan och vara närvarande i restaurangen för att kunna ge den bästa servicen. Vi finns alltid till hands för frågor om maten.